Ondersteuning

HealthConnected biedt verschillende manieren van ondersteuning. U kunt vragen/opmerkingen mailen of telefonisch doorgeven. Het supportteam van HealthConnected is uw eerste aanspreekpunt in het geval van vragen met betrekking tot uw HealthConnected applicatie. U kunt uw vraag melden per e-mail of per telefoon.

 • E-mail 
  U kunt een e-mail sturen naar support [at] healthconnected.nl.
 • Telefoon
  U kunt ook telefonisch contact opnemen via 085 - 77 33 077. Het supportteam is bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 t/m 17.00 uur.

Lees hieronder meer over onze ondersteuningsmogelijkheden op het gebied van trainingen en de informatie over de handleidingen die HealthConnected biedt.

 • Trainingen

  Waarom een training?
  U werkt met HealthConnected en u wilt alle mogelijkheden die HealthConnected biedt optimaal benutten. Het volgen van een korte training is hier een goede oplossing voor. Regelmatig worden updates in HealthConnected doorgevoerd om aan de behoeften, wensen en eisen vanuit het steeds veranderende zorglandschap te kunnen blijven voldoen. Door het volgen van een training bent u weer helemaal up-to-date.

  Voor wie?
  Voor iedereen die met HealthConnected in aanraking komt; van zorgverleners tot managers. De training is het ideale middel om snel aan de slag te kunnen. Wij maken onderscheid tussen beginners en gevorderden zodat de training op uw niveau aansluit. Daarnaast zijn tailor-made trainingen mogelijk, zodat u alle relevante informatie over HealthConnected ontvangt om optimaal gebruik te kunnen maken van de applicatie.

  Waar vindt de training plaats?
  De trainingen worden zowel op locatie (incompany) als op ons kantoor in Alkmaar aangeboden en kunnen zowel individueel als klassikaal worden gegeven. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen via info@healthconnected.nl.

 • Handleidingen

  HealthConnected stelt handleidingen beschikbaar via de helpfunctie. De handleidingen beschrijven de functionaliteiten van het HealthConnected platform en daarnaast hebben klanten de mogelijkheid om meer beleidsmatige handleidingen op te stellen en deze ook via deze weg beschikbaar te stellen. De helpfunctie is rechtsboven in de applicatie te vinden.